Natuurlijk maken we websites. Dat doen we al sinds 2006. Vroeger waren we all-round, tegenwoordig zijn we specialist. We helpen u met de volgende oplossingen.

Strategie, interactie & prototyping

Elk project start bij ons vanuit de gebruiker. Vanuit idee├źn werken we via interactief prototype toe naar een website die werkt. We beschikken over handige tools om dit te doen, zoals gebruikerstesten uitvoeren, brainstormsessies leiden, persona's opstellen en meer. We gebruiken hiervoor bewezen technieken zoals MBTI, persuasion en card sorting. Dit levert websites op die werken. Ook met advies over het inzetten van deze middelen kunnen wij uw team bijstaan.

Front-end ontwikkeling

Wij dromen webstandaarden, HTML5, CSS3 en javascript en spijkeren dagelijks onze kennis bij. Het zijn de levensaders van onze prototypes en ontwerpen; alles draait hierom! Maar we werken ook goed samen met andere front- en back-end ontwikkelaars. Zo kunnen we een prototype overdragen aan een ander, bijvoorbeeld iemand uit uw eigen team. Of we implementeren juist uw wireframes of mockups en zetten ze om naar HTML.

Mobile first? Eigenlijk content first

Wij maken websites voor alle apparaten. Dit gaat vaak verder dan alleen responsive design of een mobiele website. Waarom? Uw content moet via elk apparaat te benaderen zijn. Door naar de gebruiker te luisteren weten we hoe we deze het beste kunnen aanbieden (en in welke volgorde), en spelen we hier met onze ontwerpen feilloos op in. Wij helpen u graag uw website mobiel te maken.

Expert Reviews

Benieuwd naar hoe u knelpunten die een positieve gebruikerservaring en dus de conversie in de weg staan kunt aanpakken? Vaak gaat het om kleine aanpassingen die eenvoudig zijn door te voeren en direct veel goeds kunnen doen. Hiervoor bieden wij expert reviews aan. Lekker laagdrempelig; het kan op ieder moment. Een investering die u snel weer terugverdient! Laten we hierover praten.

Contentbeheer & cms

Wij zijn experts in het implementeren van ExpressionEngine, een veelzijdig content management systeem (cms) dat zichzelf internationaal heeft bewezen. En ook vinden wij dit in veel gevallen beter dan WordPress. Waarom? Het legt geen beperkingen op aan designers en ontwikkelaars. Bijna elk denkbaar concept is ermee te realiseren. Wij leggen u graag uit hoe.

Conversie-gericht verbeteren

Ook met bestaande websites kunnen wij goed uit de voeten. Na een lancering begint het eigenlijk pas. Naast het uitvoeren van een expert review kunnen wij uw team ook (tijdelijk) versterken. Met behulp van bijvoorbeeld A/B tests kunnen we de conversie (bewezen) verhogen en helpen wij uw website doorlopend te verbeteren.

Vanuit ons partnernetwerk bieden wij de volgende oplossingen aan: copywriting, iconen & illustraties, grafisch ontwerp, videoproducties, project management, native mobile app ontwikkeling (iOS en Android), WordPress-ontwikkeling, API-ontwikkeling, Project Management, dedicated SEO/SEA & marketing, Cloud Management en hosting

Klaar om te praten?